Nyhetsbrev nr 1 år 2022

Efter ytterligare ett år då våra gemensamma aktiviteter har varit inställda på grund av pandemin hoppas vi i styrelsen att vi under 2022 kommer ha möjlighet att ta upp traditionerna igen gällande påskbasar och midsommarfirande och få chansen att träffa fler av er boende i Kåhög!

Medlemsavgift

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2022. Det kostar 150 kr per hushåll och sätts in på swish eller PlusGiro (se sidfot). Märk betalningen med “namn, gata och gatunummer”.

Vi vill gärna bli fler och därför uppmuntrar vi dig att bli medlem i föreningen. I medlemsavgiften ingår kostnadsfri hämtning av ris vid din tomtgräns inför påskbrasan.

Årsmöte

Varmt välkomna till årsmöte måndagen den 28e februari! På grund av rådande restriktioner kommer årsmötet även i år hållas digitalt, se separat information i kallelsen till årsmötet. 

Rishämtning

Datum för årets rishämtning är ännu inte bestämt men vi kommer dela detta så snart det är spikat. Håll utkik på hemsidan, facebook samt i brevlådan för en uppdatering kring exakt datum. Vår förhoppning är att vi i år kommer att kunna genomföra påskbrasan tillsammans men även detta kommer kommuniceras längre fram då det är beroende av utvecklingen och eventuella restriktioner.

Grannsamverkan

Vi vill påminna om den fina Grannsamverkan som vi har i Kåhög särskilt för er som är nyinflyttade i området. Grannsamverkan har en Facebookgrupp som ni kan gå med i och det finns också möjlighet att anmäla sin mailadress och få del av information som skickas ut veckovis, via grannsamverkan.kahog@gmail.com alternativt skicka meddelande via Grannsamverkans facebooksida.

Med vänliga hälsningar från Styrelsen

Org.nr 802440-4017​​info@kahogsbyalag.se

Plusgiro 441 11 79 – 7​​www.kahogsbyalag.se

Swish 123 663 7052