Midsommar 2021

På grund av rådande situation med covid-19 är det i dagsläget fortfarande svårt att planera en sammankomst kring midsommar och vi i Byalaget har därför beslutat att vi tyvärr måste skjuta upp detta firande även i år. Vi hoppas självklart att vi kan återuppta det under 2022 och har ni tankar kring firandet eller idéer på hur det kan utvecklas är ni mer än välkomna att höra av er!

Uthyningen av möbler/tält !

Nu när det varmare vädret förhoppningsvis närmar sig vill Byalaget informera om att det finns möjlighet att hyra partytält, stolar, bord m.m. via oss. Om det skulle finnas intresse så kan ni maila uthyrning@kahogsbyalag.se om förfrågan.
Och vi vill i samband med detta även påminna om att möblerna endast ska användas i Kåhög och inte för transport till andra områden.
Även att vid återinlämning behöver detta meddelas till oss via ovan e-postadress, och vi kan då se att allt kommer åter tillbaka.

Byalagets uppfräschning av inventarier -nu sätter vi igång !

Finns det någon som vill hjälpa till med att renovera upp inventarier? Bland annat renovera bänkar- slipa och måla, färgkoda ben, m.m. Ni kan mejla oss på e-post: uthyrning@kahogsbyalag.se , vi håller till i början av kåhögsvägen i ett tält vid ojämnt väder under vecka 26 och vecka 27 vissa vardagar.

Årsavgift
För er som ännu inte betalar årsavgiften eller för er som vill bli nya medlemmar i Byalaget, kan ni enkelt betala med Swish (123 663 7052) eller på Plusgiro (441 11 79-7). Årsavgiften är 150:-.

Vi önskar er Glad Midsommarhelg

Med vänliga hälsningar från Styrelsen