Nyhetsbrev nr 1, 2023

Hej Kåhögsbor! 

Medlemsavgift

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2023. Det kostar 150 kr per hushåll och sätts in på swisheller PlusGiro (se sidfot). Märk betalningen med “namn, gata och gatunummer”.

Rishämtning

Det är äntligen dags för Byalagets årliga tradition! Söndagen den 2/4 mellan 09.00-15.00 kör risbilen runt i Kåhög och hämtar grenar och ris från våra trädgårdar.

  • Prata ihop er med de närmaste grannarna var ni lägger riset så högarna blir större men färre. Max 5m från tomtgräns!
  • Även under vardagarna v. 13 kör risbilen runt och plockar upp stora rishögar. Fyller ni på nytt, tar vi det på söndagen. Var inte oroliga!
  • Det är trevligt om du hjälper till när vi kommer och hämtar, håll utkik.
  • Stubbar, tjocka grenar (större än ⌀ 8 cm) samt byggavfall är ej tillåtet i rishögen! Då korna kan skada sig på spik och annat som det medför.
  • Bli medlem i Byalaget innan hämtningen! Swish eller PlusGiro (se sidfot)

PÅSKBRASA

I år blir det påskbrasa i sedvanlig ordning på åkern vid kåhögs gård! 

Vi behöver lite hjälp med att vakta elden i någon/ några timmar efteråt nattetid och tidig morgon. Om vi är fler som hjälps åt så blir det mindre tid att vakta. Föregående år blev jättebra och vi hoppas att vi blir en lagom stor eldvaktgrupp även i år! 

Mejla oss på info@kahogsbyalag om ni är intresserade av att vakta elden. Nämn vilken tid som skulle passa er, så gör vi iordning en eldvaktslista som vi inom kort lägger ut på ´vi som bor i kåhög- tråden därefter `´. 

Med vänliga hälsningar från Styrelsen

info@kahogsbyalag.se / Mejla oss vid frågor

Org.nr 802440-4017, Plusgiro 441 11 79 – 7

www.kahogsbyalag.se

Swish 123 663 7052