Hej!

Nytt år, nya möjligheter och vi går mot ljusare tider! Härligt alla kåhögsbor och vi hälsar nyinflyttade välkomna till Kåhög. Detta är ett bostadsområde i Partille där det är låg andel utflyttare genom åren och det är inte lätt att från något håll höra om att det är ett område där man inte trivs!

Vår hemsida fungerar igen och aktiviteter som Byalaget brukar ordna med kommer ju kunna genomföras framöver.
Kallelse till årsmötet och mer info om kommande påskbrasa skickar vi ut skriftligt i början av februari.
Lite mer information från oss:
Det är 3 stycken av oss som kommer att sluta i byalaget vid nästa årsmöte (som kommer att genomföras i slutet av februari.)
Därav söker vi nu ny/a personer till Byalaget! De/den som tycker om att aktivera sig ibland under året gentemot aktiviteter inom ett byalag som kåhög. Det är trevligt! Är du intresserad? Mejla till oss på: styrelsen@kahogsbyalag.se

Påminnelse om Medlemsavgift
Nu är det även dags eller snart – att betala medlemsavgiften för 2022. Det kostar 150 kr per hushåll och sätts in på swish eller PlusGiro (441 11 79-7) Märk betalningen med “namn, gata och gatunummer”.

Vänliga hälsningar från Kåhögs Byalag